Solibad és sobretot la contracció del "bàdminton i la solidaritat" - Solibad és, per tant, una organització benèfica entorn dels valors de l'esport i la solidaritat. Naixement "Solibad - Bàdminton sense fronteres", una associació de dret sense ànim de lucre de 1901 va néixer el 10 de desembre de 2009, com un símbol fort ja que és l'aniversari de la Declaració Universal de Drets Humans. Va obtenir l'aprovació de l'Associació d'Interès General el març de 2014. L'objectiu de Solibad és agrupar recursos humans i financers dins de la comunitat de bàdminton a França i l'estranger, per dirigir i donar suport a projectes humanitaris.

TORNEIG SOLIDARI SOLIBAD 2018

22 de desembre de 2018 Hortons

Un any més hem celebrat el Nadal amb el tradicional torneig de Solibad, amb la participació d'una cinqüentena de jugadors d'arreu de Catalunya. Amb les aportacions aconseguides per les inscripcions volem que el Nadal arribi a tots els nens i nenes posibles. Bon Nadal i Feliç 2019. De part de tots els que que avui ho han fet posible

TORNEIG SOLIDARI SOLIBAD 2017

El 16 de desembre es va celebrar el tradicional campionat de Solibad on tota la recaudació del pagament de la inscripció va destinada aquesta entitat sense ànim de lucre. Des del Bàdminton Club Hortons os desitgem uns molt bones festes!!!!!

Torneig Solidari Solibad 2016

Diumenge vem celebrar el Torneig Solidari Solibad 2016. Durant tot el matí, 74 participants d'arreu de Catalunya varen gaudir del bàdminton per una causa solidària. Es van disputar fins a 240 partits, només en la modalitat de dobles i en diferents categories, incloent la d'iniciació amb participants que jugaven per primer cop al bàdminton i que es van voler apropar per coneixer aquest esport i participar amb una causa solidària. Durant el matí també es van dur a terme nombrosos sortejos de detalls entre els jugadors però també, entre tothom qui hagués comprat números, es van sortejar un pernil i lots de cava, entre d'altresperque quasi tothom s'emportés algun detallet. En finalitzar el torneig varem gaudir d'una estona per dinar i per comentar les jugades i partits més interessants i divertits, amb la barbacoa que van preparar els col.laboradors. Els resultat finals: s'han recaptat 504 € per a Solibad; 504 il·lusions, 504 somriures, 504 gràcies.

Carolina Marin también quiere colaborar en el Torneo Solidario Solibad por eso nos ha enviado su vestido Yonex con su firma, que se subastara por EBAY, lo recaudado se donara integramente a Solibad.
 
Carolina Marin també vol col·laborar al Torneig Solidari Solibad per això ens ha enviat el seu vestit Yonex amb la seva firma, que se subhastarà per EBAY, la recaptació anirà íntegrament a Solibad.
 
Carolina Marin also wants to collaborate in the Solibad Solidarity Tournament that is why she has sent us her Yonex dress with her signature, to be auctioned for EBAY, the proceeds will be donated to Solibad.
 
http://www.ebay.es/itm/252692143395

Solibad 2015

Gran dia solidari, grans jugadors, grans cors. En mig d’un ambient festiu, van transcórrer els partits entre riures i emoció, amb partits espectaculars. Jugadors y familiars van fruir de l’ambient i de l’espectacle d’un pavelló ple de samarretes de diferents colors y somriures gratificants. Després de tant d’esforç,  per recuperar forces, els varem preparar una barbacoa i la tradicional escudella per a tots els jugadors, acompanyants i públic en general. També hi van haver sortejos, des d’un pernil a lots de vi i productes de neteja (donats pels nostres patrocinadors), una raqueta pels més petits i un pot de volants. Com a colofó de la jornada, la subhasta de les samarretes de Fernando Rivas i Beatriz Corrales. En definitiva, tot per a recaptar fons solidaris i passar un dia inoblidable. Des del club volem donar les gràcies als jugadors, familiars i col·laboradors per assistir-hi. Sense vosaltres no seria possible, moltes gràcies

Solibad 2014

El passat 21 de desembre es va celebrar a Sant Llorenç d'Hortons el segon torneig solidari SoliBad. El club de bàdminton d'aquesta petita localitat de la comarca de l'Alt Penedès va ser el responsable de l'organització de l'esdeveniment que, per segon any consecutiu, ha superat les expectatives dels mateixos organitzadors, amb la participació de 116 jugadors que van jugar en la modalitat de dobles. La jornada va finalitzar amb un dinar preparat pel club, en què es va viure un ambient festiu. La recaptació es donarà íntegrament a SoliBad, una organització internacional sense ànim de lucre que pretén a través del bàdminton recaptar fons per finançar projectes locals d'ajuda a nens en diferents llocs del món.

 

Resultats del torneig SoliBad per categories
Categoria A:
Christian Vidstein / Eric Vidstein
Khalid Zhari / Tirso Fernández

Categoria B:
Carles Cases / Guillem Castanyer
Miguel Rodríguez / Eduard Mateos

Categoria C:
Mario Maqueda / Pol Nogueras
Marc Castell / Antonio Sanchez

infantil:
Alex Cos / Mario Castro
Laia Sánchez / Nerea Roldos
Gerard Mesas / Jofre Comella
Berta Gascon / Mireia Fernández

Solibad 2013

Primer Torneig Solidari

GRAN EXIT AL CAMPIONAT DE BÀDMINTON SOLIDARI A SANT LLORENÇ D’HORTONS

Passat diumenge 22 de desembre es celebrà al Pavelló Esportiu Municipal el primer torneig de Bàdminton solidari de Sant Llorenç d’Hortons. El torneig es va disputar només en modalitat de dobles, i es van inscriure uns 60 jugadors, tant del club hortonenc com de gairebé tots els altres clubs catalans, Lleida, Terrassa, Viladecans, Vilanova del Vallès, Granollers i altres. Els partits es van jugar en 3 categories, Or, Plata i iniciació. Els guanyadors en categoria Or van ser la parella formada per la Glòria de la Torre i el Cristian Vidstein del Club Bàdminton Terrassa, en categoria B, les guanyadores van ser l'Olga Caballero i la Marta Rojas del Bàdminton Club Hortons, i en iniciació els guanyadors van ser l’Albert Bauret i el Gabriel Collado, també del Bàdminton Club Hortons. També van participar els més petits, i els guanyadors en categoria infantil van ser el Gerard Mesas i el David Collado.

El torneig es desenvolupà en un ambient festiu amb degustacions de pernil i cava, servei de bar, servei de massatges, maquillatge per als més petits, rifes de diferents articles relacionats amb el bàdminton, una subhasta de samarretes i raqueters signats per campions internacionals i jugadors olímpics de bàdminton com al Pablo Abian o la Carolina Marin i, per a acabar, una barbacoa popular per a tots els assistents.

La recaptació aconseguida amb el torneig, inscripcions, rifes, subhastes i tots els altres ingressos, va ser destinada íntegrament a l'organització solidària SOLIBAD, que, amb l’esport del Bàdminton com a eix principal, porta a terme diferents projectes humanitaris arreu del món, Brasil, Malàisia, Indonèsia, Haití o Vietnam, així com altres projectes com ara el projecte PARAPLUME, amb seu a França, que vol suprimir barreres entre capacitats i discapacitats utilitzant el Bàdminton com a eina per a fer-ho.

Finalment, el Bàdminton Club Hortons va estendre un xec a favor de SOLIBAD per la quantitat de 580 euros. Com diuen a SOLIBAD, “ DONAR ES REBRE”...