Bàdminton Club Hortons

 

 

Reglament normes del club

 

 

· Als entrenaments, campionats i esdeveniments patrocinats per el club tant a nivell de la fecab, fesba, Gran Bàdminton o qualsevol altre, és obligatori portar la samarreta del club, si per algun motiu no pogués ser es podrà portar un altre similar sempre i quant porti el logo del club.

 

· Els esportistes que participin algun campionat sigui del nivell que sigui hauran d’estar al poliesportiu al menys un hora abans del seu horari predeterminat i comunicar de la seva arribada als entrenadors.

 

· És obligatori portar l’equipació del club per recollir qualsevol premi o assistir a un acte o esdeveniment relacionat amb el mateix.

 

· Els jugadors hauran d’estar preparats amb tot el material a pista 5 minuts abans de l’hora d’inici dels entrenaments.

 

 

· Els esportistes estan obligats a portar el material necessari tant als entrenaments com als campionats o esdeveniments organitzats.(raqueta, tovallola, aigua, cintes cabell, pantaló curt o faldilla).

 

· Durant els entrenaments els esportistes no poden abandonar les pistes sense autorització de l’entrenador o persona al càrrec en aquell moment.( l’aigua és obligatòria tenir-la a les pistes)

 

· Els esportistes es comprometen a muntar i desmuntar pistes tant en els entrenaments com esdeveniments o campionats.( és tasca de tots recollir el material utilitzat per l’activitat i vetllar per el seu bon ús.)

 

 

. Al inici de temporada el club presentarà el calendari de competicions en les quals participarem. Les inscripcions (d’una modalitat) seran subvencionades per el club, la resta de competicions fora del calendari del club es podrà participar a nivell individual fent-se càrrec del pagament de l’inscripció.

 

· El club es reserva el dret de poder subvencionar alguns campionats que cregui importants per els jugadors i el club.

 

· Soci col·laborador: figura destinada a majors d’edat, (especialment mares, pares, avis, etc...) té una quota de 7 euros al mes i el club pot oferir si ho creu adient la possibilitat de poder gaudir d’una pista 2 o 3 vegades al mes (sota petició i autorització del club).

 

 

ORGANIGRAMA I TASQUES

 

 

Direcció tècnica

(encarregats del Planning de temporada d’entrenaments i campionats, i supervisar entrenadors i monitors, interlocutors amb famílies, i resta de membres del club)

 

 

 

Entrenadors

(formar als monitors i organitzar els entrenaments, interlocutor amb les famílies)

 

 

Monitors

(realitzarà les tasques assignades per l’entrenador i estarà sota la seva supervisió)

 

Bàdminton Club Hortons

 

Reglament normes del club

 

Telèfons de contacte:

Toni Hernández 627413607

Sílvia Gascó 660240053

 

 

 

Sant Llorenç d’Hortons a 17 de juliol de 2017