La Fira d’Intercanvi i Segona Mà 2014

Una vegada mes el Club de Bàdminton de Sant Llorenç d'Hortons organitza la Fira d'Intercanvi i Segona Mà, aquesta tindrà lloc a la plaça Mossèn Comerma el dia 9 de Novembre a les 9:30 del matí i fins a les 14:00, així que si tens coses a casa que no utilitzis i que podem ser útils per altra gent, no ho dubtis posa la teva paradeta, per inscriure només cal anar a l'Ajuntament o al Pavelló poliesportiu, i el dia 9 tindràs disponible taula i cadires per muntar la teva paradeta.

La Fira d'intercanvi i Segona mà es consolida a Sant Llorenç

Fa poc més de 3 anys, l’Àrea Social del Bàdminton Club Hortons va proposar una iniciativa per tal de fomentar el reaprofitament d’objectes entre veïns. Des d’aleshores, se celebra un parell de cops l’any la fira d’intercanvi i de segona mà a Sant Llorenç d’Hortons, on tothom qui tingui objectes que ja no li facin servei pot posar-los a la venda a preus simbòlics o intercanviar-los.

La vuitena edició d’aquest mercat es va celebrar diumenge 9 de novembre. Durant tot el matí hi va haver una nombrosa afluència de visitants que van xafardejar, remenar i comprar tot tipus d’objectes a les parades que uns quants veïns havien improvisat per a l’ocasió.

En algunes parades van ser els més petits els qui havien organitzat i muntat la parada i es van encarregar de vendre les joguines i la roba que ja no utilitzen.

Després de 8 edicions, es pot dir que el mercat ja s’ha consolidat com una activitat més del poble.

5a Fira d'Intercanvi i de Segona Mà 2013

Si per casa teniu coses que no necessiteu, ara és el moment de treure-us-les de sobre. El diumenge 16 de juny, de 10:00 a 14:00 hores, a la plaça de Mossèn Comerma, es portarà a terme la 5a Fira d'Intercanvi i de Segona Mà a Sant Llorenç d'Hortons. Us podeu inscriure a l'Ajuntament i al Poliesportiu Municipal. L'organització us proporcionarà la taula i les cadires necessàries per muntar la paradeta amb els mobles, llibres, roba i tot allò que ja no vulgueu. A més, també hi podreu trobar el que necessiteu. Aquesta activitat està organitzada per l'Ajuntament i l'Àrea Social del Bàdminton Club Hortons.