2014-2015

Platja d'Aro 2015

El  cap de setmana del 13 i 14 de Juny, vam estar a Platja d'Aro per participar en la 15a Prova del Circuit Català, que ja era l'ultima prova d'aquesta temporada i els nostres jugadors a pesar de la calor van fer una bona actuació.
Entre bany i bany a la platja ens vam emportar bastants podis, la Silvia Gasco va quedar 1a a la categoria IFC i segona a DXB jugant amb el Keith Whiffin de Vilanova del Valles, la Marina Bujan va quedar segona a la categoria IFB i a DFA-B amb la judith Mesas, en Joan Mesas va quedar 1er a DXSC i en aquesta mateixa categoria el nostre president , Toni Hernandez, va quedar segon, els dos amb parelles del club de Canovelles, pel que fa als nens, el Gabriel Collado va quedar 2on en sub-13, i a dobles sub-13 van quedar 1rs en Jofre Comella i Gerard Mesas i 2ns la Laia Canals i la Nuria Salvat.

Sant Llorenç D'Hortons 2015

El passat 23 de maig es va celebrar al nostre poliesportiu  la 13a prova del Circuit Català de Bàdminton. Des de primera hora del matí fins al vespre, van competir en les diferents modalitats, 136 jugadors de diferents clubs d’arreu de Catalunya. La participació del Bàdminton Club Hortons va ser nombrosa i va aconseguir, en algunes de les categories, excel·lents resultats. Cal destacar que l’esportista Marina Buján va quedar primera en individual femenina categoria B. Núria Salvat, en la modalitat femenina sub13; i Gabriel Collado, en la masculina sub13, van assolir la mateixa posició.

En les categories d’individuals, Laia Canals va quedar segona en la femenina sub13; i Silvia Gascó, segona, en femenina categoria C-SC. Pel que fa a la categoria de dobles, el club es consolida, aconseguint forces segones posicions junt amb jugadors d’altres entitats: José Luis Collado, en la categoria masculina de dobles SC; Albert Bauret, en dobles masculina D; Silvia Gascó, en dobles mixtes C; i Joan Circuns en dobles S11. Els segons llocs també van ser per les parelles de l’entitat, Jofre Comella i Gerad Mesas, i Laia Canals i Núria Salvat en dobles sub-13 masculina i femenina respectivament; Marina Buján i Judit Mesas, en dobles femenina A-B; i Ona Murria i Abril Serra, en dobles femenina categoria C. Per finalitzar la jornada, el club va organitzar un sopar de germanor al que van assistir tant jugadors i familiars de Sant Llorenç com d’altres clubs participants en el torneig.

Lleida 2015

El Passat 9 de Maig hem estat a Lleida a la 12a prova del Circuit Català i com sempre plens de medalles i forces renovades pel seguent torneig.Van conseguir 3 medalles d' or (Joan Circuns, Gabriel Collado i David Inga). Y també 4 medalles de plata (Jofre Comella, Tirso Fernandez fent parella amb Alexander De San Miguel de Terrassa, Marina Bujan, Albert Bauret fent parella amb Judith Mesas ) van lluitar de valent . Esment especial a la resta de jugadors que segueixen millorant i cada vegada arriben més a prop del pòdium.

Destacar el bon partit del Tirso amb el Cristian i el duel de TITANS entre el David Inga i el Carlos Rodrigo, quins " monstres" del bàdminton català !!!  (Gleen Pagan)

Alcanar 2015

Ahir dissabte 25 d'Abril ens van desplaçar a Alcanar per disputar l'11a Prova del Circuit Català, i encara que és un gran desplaçament com sempre hem tingut una gran representació i ens hem emportat un munt de copes.
En primer lloc els nens han quedat a sub-13, 1r el Gabriel Collado i 2n el Gerard Mesas, i pel que fa els grans en Tirso Fernández ha quedat 1r en Individual Masculí C i 2n a Dobles Masculins B, jugant amb el khalid Zhari de Terrassa, a Individual Femení B-C-SC va quedar 1a la Judith Mesas i 2a la Sílvia Gascó, i a Dobles Mixtes B-C han quedat 2ns la Sílvia Gascó i el David Inga.

Viladecans 2015

El cap de setmana del 11 i 12 d’abril s’ha celebrat a Viladecans la 10ª prova del circuit català de bàdminton. En les categories d’adults, disputades dissabte, Judit Mesas ser campiona en individual femení categoria C. Tirso Fernández va ser segon en individual masculí C i en dobles masculí B-C, formant parella amb un jugador d’una altra entitat. D’altra banda, Sílvia Gascó va aconseguir la primera posició en dobles mixtes amb una parella d’un altra club. Diumenge, les semifinals d’individual sub13, es van disputar entre tres jugadors del Hortons i un del Granollers, arribant a la final Gerard Mesas i Gabriel Collado amb un partit que va acabar amb la victòria de Gabriel després de tres sets. A més, Jofre Comella i Gerard Mesas van quedar segons en dobles sub13 i Gabriel Collado en dobles dub15 formant parella amb un jugador d’un altre club. Núria Salvat va assolir la primera posició en individual femení sub13 i en dobles formant parella amb Laia Canals.

Bellaterra 2015

Dos jugadors del bàdminton Hortons subcampions de Catalunya en les categories sub11 i veterà

El diumenge 22 de març es va celebrar el Campionat de Catalunya de les categories sub11, sub17 i veterans. Jofre Comella que competia en aquesta ocasió en la categoria sub11 va aconseguir la segona posició quedant subcampió de Catalunya. En la categoria de Veterans, Silvia Gascó ha aconseguit quedar subcampiona de Catalunya.

La Garriga 2015

Aquest passat dissabte dia 7 de Març, van anar una petita representació del Club a La Garriga on se celebrava el Campionat Autonòmic de Catalunya sub-9 i sub-15, i en el que el club va quedar en molt bona posició, pel que fa a sub-9 va quedar 1r en individual en Jofre Comella i en 3r lloc en Joan Circuns, i en sub-15 la nostra representació femenina va quedar 2a la Marina Bujan i 3a la Judith Mesas.

Vilanova del Vallès  2015

Molt bons resultats del Hortons a la 8a prova del circuit Català de Bàdminton

Aquest cap de setmana, el 21 i 22 de febrer,  s'ha disputat a Vilanova del Vallès la 8a prova del circuit Català de Badminton. A més, diumenge la categoria sub15 puntuava pel ranking de la federació espanyola. L'Hortons ha fet molt bon paper en les categories sub13 i sub15 amb la segona posició per a la Núria Salvat i el Gabriel Collado en individual sub13 femení i masculí respectivament i ha aconsseguit el podi per a la categoria individual femení sub15 per a dues jugadores del club: la Marina Buján primera i la Judit Mesas segona.

Viladecans 2015

L'equip sub-13 del Bàdminton Club Hortons aconsegueix el subcampionat de Catalunya

L'equip del Bàdminton Club Hortons format per Laia Canals, Júlia Cunyat, Núria Salvat, Gabriel Collado, Jofre Comella i Gerard Mesas va quedar segon en el Campionat de Catalunya sub-13 que es va celebrar el 7 de febrer, a Viladecans. Precisament el club del municipi que va organitzar el torneig va guanyar la competició imposant-se als esportistes de Sant Llorenç només per un partit. Per la seva banda, el Bàdminton Club Hortons es va proclamar segon després de guanyar al Granollers. Els jugadors de Sant Llorenç també competiran en el Campionat de Catalunya en la modalitat d'individuals. Aquesta prova es disputarà el pròxim 1 de març a Granollers.

Blanes 2015

Bons resultats dels jugadors de Sant Llorenç a la 7ª prova del circuit català de Bàdminton

El 31 de Gener es va celebrar a Blanes la 7ª prova del circuit Català de Bàdminton. Totes les categories van jugar dissabte i, en aquesta ocasió el Bàdminton Hortons va tenir força bons resultats: Joan Circuns campió de dobles sub11, amb una parella d’una altra entitat, i segon en la categoria individual. En la modalitat individual masculí sub13, primer i segon lloc per Gabriel Collado i Jofre Comella i en els categories d’adults, la Sílvia Gascó va quedar segona el individual femení C-SC.

Segona Divisió

Aqui teniu algunes fotografies del nostre pas pel Torneig de Segona Divisió que s'ha celebrat aquest any a Viladecans, Bellaterra i Granollers.

Sant Esteve de Sesrovires 2015

Després del descans per Nadal, han tornat els tornejos del circuit català de badminton amb la celebració aquest cap de setmana passat de la 6ª prova del circuit a Sant Esteve Sesrovires. Dissabte, les categories d’adults i diumenge, sub17, sub13, sub11 i sub9. En aquesta ocasió, les categories sub13 i sub17 en les modalitats individuals i dobles puntuaven per el ranking de la Federació Espanyola. Com sempre, els jugadors del Hortons van ser-hi presents tots dos dies en les diferents categories i dissabte la Marina Buján va ser primera en dobles mixtes amb una parella d’un altra club i la Sílvia Gascó segona en individual femení. Diumenge van competir 20 jugadors i jugadores del club i, encara que no van aconseguir cap trofeu, van arribar a semifinals en una competició amb jugadors d’alt nivell. Cal destacar que en els darrers tornejos s’han anat incorporant a les competicions els més petits del club i en aquesta ocasió hi havia 10 jugadors de l’Hortons en les categories sub11 i sub9.

Salt 2014

El Dissabte dia 13 de desembre, van anar una representació bastant nombrosa a Salt, a participar en la 5a prova del Circuit Català. Després de fer molts bons partits, van aconseguir uns quants podis, començant pels més petits, tenim un segon lloc amb el Joan Circuns a la categoria sub-11-9, després a la categoria de sub-13 tenim primer al Gerard Mesas i segon al Gabriel Collado, pel que fa als adults, tenim a la categoria individual femení B, al primer lloc a la Marina Bujan i al tercer lloc Laura Inga, les dues amb pujat de categoria aquest any, tot i això estan pujant molt ràpid en el rànquing, i a la categoria individual femenina C-SC-Sub-17 va quedar segona la Judith Mesas i tercera l'Ona Múrria, pel que fa a les categories masculines tenim un tercer lloc a la categoria C que en aquest torneig van jugar amb la A i la B totes juntes, pel Tirso Fernández que també va quedar segon jugant a dobles amb el Tomàs Alonso de Terrassa, amb la categoria DMC.

Granollers 2014 2 torn

Els jugadors del Badminton Hortons sub-9 debuten a la 4a prova del circuit català de Granollers

El passat 30 de novembre 4 dels jugadors més menuts del club van participar per primera vegada en un campionat, en la categoria sub-9. Amb molts nervis i il·lusió, els petits jugadors de l’Hortons van competir els diferents partits de torneig de Granollers integrant-se a la dinàmica del joc i les normes de la competició. Pels que eren a les grades i a la pista donant-los suport, va ser un espectable d’alegria, companyonia i esportivitat. Encara que l’Hortons no va aconseguir cap podi en aquesta categoria, Clàudia Hernández i Lorena Peinado van fer molt bon paper en els partits que van diputar i Nil Munné i Josep Guasch van aconseguir arribar a quarts de finals i semifinals respectivament. A la categoria de sub-11, Jorge Domínguez va aconseguir, en el seu primer campionat, una segona posició. Jugadors de l’Hortons també van competir en les categories femenina i masculina sub-13, en la que Gabriel Collado va tornar a aconseguir medalla.

En les categories d’adults, Judith Mesas va aconseguir la primera posició en IFC i José Luís Collado en IFSC en aquesta mateixa prova del circuit Català.

Roda de Ter 2014

Tercera prova del circuit català de bàdminton a Roda de Ter

El passat 16 de novembre, el club va anar a competir a Roda de Ter, a la tercera prova del circuit català. Totes les categories van jugar durant tot el dia. Albert Bauret i Silvia Gascó, segons en dobles mixtes SC, Marina Bujan i Judith Mesas primeres en dobles femení categoria C. En individual S-11, Joan Circuns segon classificat i en individual masculí s-13, Gabriel Collado campió.

Granollers 2014

Ja ha començat la nova temporada del club de Bàdminton Hortons. El cap de setmana del 18 i 19 d’octubre s’ha celebrat a Granollers la segona prova de la temporada del Circuit Català i, com ja és habitual, l’Hortons hi ha tingut una gran participació. Dissabte, en una jornada maratoniana, es van disputar els partits de les categories A, B i C i SC. Onze jugadors del club van competir en diferents categories amb contrincants d'altres clubs catalans. El resultat, dos primers classificats, Judit Mesas en la categoria IFC i Sílvia Gascó en dobles, i un pastís d’aniversari per a l’Abril Serra. Diumenge els va tocar el torn als més petits, en les categories de S11 i S13. Per alguns dels jugadors de S11 com la Xènia Torrents, ha estat el seu primer campionat i val a dir que ha posat el llindar dels debutants ben alt, la seguirem d’aprop en les properes competicions. En individual masculí S13, gran paper dels jugadors del club, que van arribar a semifinals en una competició molt disputada en la que hi participaven alguns dels millors jugadors de la categoria. I en individual femení S13, una segona posició per la Núria Salvat. La propera cita del circuit català puntuable pel ranking és al novembre a Roda de Ter on el club també espera tenir-hi una nombrosa part i exitosa participació.

 

Terrassa 2014

Aquest passat cap de setmana el nostre club ha anat a Terrassa per participar en el 1er Torneig del Circuit Català de Bàdminton.
El Dissabte dia 4 d'octubre vam anar els adults i vam aconseguir les següents fites, a la categoria IMC va quedar 3er el Tirso Fernández, a la categoria IFC-SC va quedar 1a la Marina Bujan, 2ª la Judit Mesas i 3a la Berta Hernández i a dobles Masculins C va quedar 2on el Tirso Fernández fem parella amb el Marc Vicens del Club de Bàdminton de Platja D'Aro.
L'endemà, el 5 d'octubre van acudir a Terrassa els nostres jugadors més joves i la categoria SC, i també en aquesta ocasió ens hem emportat medalles, a IM-sub-17-SC va quedar 2on el Jose Luis Collado, a IM-sub-13 el seu fill, Gabriel Collado també va quedar 2on i a la categoria IF-sub-15-13 la Núria Salvat va quedar 3a.