2013-2014

Federació Catalana

Dues jugadores penedesenques del Bàdminton Club Hortons han estat seleccionades per la federació Catalana de Bàdminton per a representar Catalunya al Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques en categoria sub-15. Les seleccionades, que el diumenge vinent 22 de Juny es desplaçaran a Santander per a participar en aquesta competició, són la Marina Bujan i la Judith Mesas, ambdues de 14 anys, campiones de Catalunya en dobles sub-15 i primeres classificades del Circuit Català de Bàdminton en modalitat individual en les categories sub-17 i sub-15 respectivament. La competició se celebrarà a Santander del 22 al 26 de juny.

Platja d'Aro 2014

Els dies 14 i 15 de Juny és celebrà al Pavelló Esportiu de Platja d'Aro la 14a i darrera prova d'aquesta temporada del Circuit Català de Bàdminton. El Bàdminton Cub Hortons presentà una nombrosa participació i aconseguí uns molts bons resultats. El Gerard Mesa va quedar campió en sub-11, l'Ona Múrria en sub-13 i en dobles sub-15 formant parella amb l'Abril Serra, que també va quedar campiona en sub-15. En categoria SC, la campiona va ser la Judith Mesas, i segona la Marina Bujan. I en dobles categoria D, els campions van ser el David Inga i el Keith Whiffin. El David Inga va quedar segon en categoría D, i la seva filla Laura Inga també segona en categoria C. En categoria SC, l'Albert Bauret va quedar segon, així com la parella Sílvia Gascó/Albert Bauret en la mateixa categoria SC. En dobles sub-11, el Gerard Mesas i el Jofre Comella també van quedar segons.

Sant Llorenç d'Hortons 2014

El Dissabte 24 de Maig se celebrà al Pavelló Esportiu Municipal de Sant Llorenç d'Hortons la 13a prova del Circuit Català de Bàdminton amb la participació de més de cent esportistes que jugaren al voltant de 150 partits des de les 9 del matí fins passades les 7 de la tarda. L'organització del campionat per part del club hortonenc va resultar impecable, i en l'àmbit esportiu, els jugadors i jugadores locals van aconseguir excel·lents resultats. El Christian Abad va quedar campió en sub-9, i el Gerard Mesas en sub-11, el mateix Gerard formant parella amb el Jofre Comella van quedar segons en dobles sub-11. En sub-13, la Júlia Cunyat va quedar segona, mateixa posició que la Berta Hernández en sub-15, categoria en la qual els dobles els van guanyar la parella Júlia Cunyat/Abril Serra per davant de la parella Berta Hernández/Ona Múrria. En categoria C la campiona va ser la Marina Bujan, i subcampiona la Judith Mesas. En SC, en Joan Mesas aconseguí la primera posició i en dobles categoria D, la parella formada pel David Inga i el Keith Whiffin van quedar segons.

Lleida 2014

El 17 de Maig se celebrà al pavelló de l'INEFC de Lleida la 12ª prova del Circuit Català de Bàdminton, amb molt bons resultats per als jugadors penedesencs representants del Bàdminton Club Hortons. En modalitat individual la Sílvia Gascó s'emportà l'or en categoria IF SC, i el David Collado també aconseguí la primera posició en sub11 per davant del Jofre Comella, també del club hortonenc. En dobles, el David Inga va guanyar l'or en la categoria D formant parella amb el Keith Whiffin del Club de Bàdminton Vilanova del Vallès, i en dobles femení, categoria B-C, la parella formada per la Marina Bujan i la Judith Mesas va aconseguir la 2ª posició.

Alcanar 2014

Viladecans 2014

El 12 i 13 d'Abril es va celebrar al Pavelló del Centre de Viladecans la 11a prova del Circuit Català de Bàdminton. La representació del Bàdminton Club Hortons va aconseguir molts bons resultats. En individual sub-15 la Marina Bujan va quedar campiona per davant de la Judith Mesas, en SC, l'Albert Bauret va quedar també campió per davant del Joan Mesas, en sub-11, el campió va ser el Gerard Mesas i subcampió el Jofre Comella, i la Laura Inga va quedar subcampiona en la categoria C. En dobles els jugadors hortonencs també van aconseguir grans resultats: en categoria SC la Marina Bujan i la Sílvia Gascó van quedar primeres, i els segons van ser el José Luís Collado i el Joan Mesas. En sub-15 la Judith Mesas i la Berta Hernàndez van quedar campiones, i entre els més petits, en sub-11, la parella David Collado/Laia Canals, va quedar campiona per davant del Jofre Comella i el Gerard Mesas.

La Garriga 2014

El 29 i 30 de Març es celebrà al Pavelló Can Noguera de la Garriga la 10ª prova del Circuit Català de Bàdminton, amb una gran representació per part del Bàdminton Club Hortons, que va aconseguir 7 primeres posicions i 9 segones en diferents categories i modalitats, destacant la brillant actuació dels més petits. En sub-11 el guanyador va ser el Jofre Comella, i segon el Gerard Mesas. En sub-9, en Joan Circuns va quedar segon, i en dobles sub-11, la parella formada pel Jofre Comella i el Gerard Mesas va aconseguir el campionat per davant de la parella Núria Salvat/Laia Canals. En sub-13 la guanyadora va ser la Maria Hernández, i en sub-15, la Judith Mesas per davant de la Berta Hernández. En sub-17-SC, la guanyadora va ser la Marina Bujan, per davant de la seva companya de dobles la Sílvia Gascó, que en dobles van perdre la final davant la parella formada per la Judith Mesas i la Berta Hernández. En categoria SC, el guanyador va ser l'Albert Bauret, i segon el Joan Mesas, i en dobles, el Joan Mesas també aconseguí la segona posició formant parella amb el José Luís Collado. Per últim, en dobles mixtos SC, la parella formada per l'Albert Bauret i l'Abril Serra també van aconseguir la segona posició.

Vilanova del Valles 2014

El 23 de Març se celebrà a Vilanova del Vallès el campionat de Catalunya de Bàdminton en categories sub-11, sub-17 i veterans. Jugadors i jugadores del Bàdminton Club Hortons van representar el club penedesenc en totes les categories, aconseguint excel·lents resultats. L'Olga Caballero va quedar campiona individual en categoria veterans, subcampiona en dobles femenins formant parella amb la Sílvia Gascó, i també en dobles mixtos formant parella amb el David Inga. En la categoria sub-17, la parella formada per la Marina Bujan i la Judith Mesas van quedar subcampiones, mateixa posició que va aconseguir la parella formada pel Jofre Comella i el Gerard Mesas en dobles categoria sub-11. En individual sub-11, la Núria Salvat també va quedar en una molt meritòria segona posició.

Vilanova del Valles 2014

Bon dia,  el 22 i 23 de febrer se celebrà, a Vilanova del Vallés la 8ª prova del Circuit Català de Bàdminton i els jugadors i jugadores del Bàdminton Club Hortons van aconseguir molt bons resultats. En categoria sub-11 el guanyador va ser el Gerard Mesas, que també va guanyar en dobles formant parella amb el Jofre Comella. En sub-13, la guanyadora va ser la Maria Hernández, i segona la Júlia Cunyat. I en dobles sub-13-15, les guanyadores van ser la parella formada per la Judith Mesas i l'Ona Múrria per davant de la Júlia Cunyat i la Maria Hernández. En categoria sub-17-SC, la guanyadora va ser la Marina Bujan, i sots campiona la Sílvia Gascó. En dobles SC, la parella guanyadora va ser la forma per l'Albert Bauret i la Sílvia Gascó, per davant de la Marina Bujan i la Berta Hernández. En categoria C, la Laura Inga aconseguí la 2ª posició així com en Joan Mesas en categoria SC. 

La Garriga 2014

El 9 de febrer se celebrà al pavelló esportiu Can Noguera de la Garriga el campionat de Catalunya de Bàdminton de les categories sub-19, sub-13 i sub-11.

El Bàdminton Club Hortons va presentar jugadors/es en les categories sub-11 i sub-13, aconseguint uns excepcionals resultats, ja que la jove promesa de només 8 anys, en Jofre Comella, es proclamà campió en categoria sub-11 guanyant tots els partits que va disputar. La Berta Hernández aconseguí el campionat en sub-13 després de jugar la final contra la també hortonenca Júlia Cunyat, flamant subcampiona que va vendre cara la seva derrota, ja que la Berta va necessitar jugar tres sets per a guanyar, essent el resultat final del partit 19-21, 21-14 i 21-14. En dobles femenins sub-13 la final la van jugar dues parelles de jugadores penedesenques, la Berta Hernández amb la Júlia Cunyat i la Maria Hernández amb l'Ona Múrria. Finalment, el resultat va estar de la part de la Berta i la Júlia, que van guanyar en dos sets 21-15 i 21-12. Aquests resultats demostren la magnífica cantera del nostre club hortonenc que esperem ens donin molts més dies de glòria esportiva. Felicitats campions/es!!!

Blanes 2014

Els dies 1 i 2 de febrer se celebrà, a Blanes, la 7ª prova del Circuit Català de Bàdminton amb una important presència de jugadors/es del Bàdminton Club Hortons i que van assolir molt bons resultats, especialment entre els més joves. En categoria sub-13, la Maria Hernández va quedar campiona, i subcampiona l'Ona Múrria. En sub-15, la campiona va ser la Judith Mesas per davant de la Berta Hernández, en sub-11, en Jofre Comella va quedar segon, així com la Sílvia Gascó en categoria SC, que va quedar campiona en modalitat de dobles en categoria SC Sub-15 formant parella amb l'Ona Múrria. En dobles categoría B-C, la parella formada per la Marina Bujan i la Berta Hernández va quedar en segon lloc, mateixa posició que van aconseguir la Núria Salvat i la Laia Canals en la categoria sub-11.

Granollers 2014

Passat diumenge, 19 de gener, se celebrà al Pavelló Esportiu El Congost de Granollers el campionat de Catalunya absolut i sub-15, i la parella formada per la Marina Bujan i la Judith Mesas del Bàdminton Club Hortons de Sant Llorenç d'Hortons es proclamà campiona en modalitat de dobles en categoria sub-15 en guanyar la final a la parella formada per la Rocio Camacho i la Nerea Caro de l'Associació Granollers Esportiva. En modalitat individual, la Marina Bujan i l'Abril Serra van arribar a semifinals.

Sant Esteve de Sesrovires 2014

 

Passat diumenge, 12 de gener, es va celebrar, a Sant Esteve Sesrovires, la 6ª prova del Circuit Català de Bàdminton, i com ja és habitual, la presència de jugadors del club hortonenc va ser molt nombrosa i van aconseguint excel·lents resultats en les categories inferiors. En categoria individual SC, l'Albert Bauret va ser el guanyador, que també va quedar segon en dobles formant parella amb el José Luis Collado. En individual femení sub-15-SC, la guanyadora va ser la Marina Bujan i segona la Sílvia Gascó. En dobles, la Marina Bujan i la Berta Hernández es van imposar en la final a la Sílvia Gascó i la Marta Rojas. En sub-13, la guanyadora va ser la Maria Hernández, i segona va quedar l'Ona Múrria. En dobles, les guanyadores van ser la Maria Hernández i la Judith Mesas i segones l'Alba Gago i l'Abril Serra. En sub-11 el Gerard Mesas va quedar segon en individual, i en dobles les campiones van ser la Laia Canals i la Núria Salvat per davant del Gerard Mesas i el Jofre Comella que van quedar segons.

 

 

Salt 2013

El passat dissabte 14 de desembre van anar a Salt, per disputar la 5ª prova del Circuit Català de bàdminton, i els resultats del nostre club van esser els següents:

 

A la Categoria d'Individual Masculina SC va quedar tercer l'Albert Bauret

 

A la categoria d'Individual Femenina SC-15-13 va quedar segona la Berta Hernàndez

 

A la categoria de Dobles sub-11 van quedar primers el Jofre Comella que jugava amb el Guillem Bataller del club de Salt, i segones la Núria Salvat i la Laia Canals

 

A la categoria d'Individual sub-11-9 va quedar primer el Jofre Comella i tercer el David Collado

 

A la Categoria de Dobles Femenins van quedar segones la Marina Bujan i la Berta Hernàndez i terceres la Maria Hernàndez i la Judit Mesas

 

A Individual Masculina C va quedar tercer el Tirso Fernández

 

I a la categoria d'Individual Masculina D va quedar tercer el David Inga

Granollers 2013

Passat dissabte se celebrà, al Pavelló El Congost de Granollers la 4ª prova del Circuit Català de Bàdminton. Els jugadors/es del Bàdminton Club Hortons que van aconseguir millors resultats van ser els següents: en categoria individual masculí SC, l'Albert Bauret va quedar campió; en categoria femenina SC, la campiona va ser la Marina Bujan, que també va quedar campiona en dobles formant parella amb la Sílvia Gascó. En sub-9, en Joan Circuns va quedar segon. En sub-13, la campiona va ser la Maria Hernàndez, i sub-campiona l'Ona Múrria, i en sub-15, la campiona va ser la Berta Hernández i sub-campiona la Judith Mesas.

La propera prova del Circuit se celebrarà a Salt el 14 de desembre.

Roda de Ter 2013

Passat diumenge és va celebrar, a Roda de Ter, la 3ª prova del circuit Català de Bàdminton, on, com ja és habitual, la participació per part del Bàdminton Club Hortons va ser molt nombrosa. Els més petits van ser els que millors resultats varen obtenir, ja que en modalitat individual categoria sub-11, els tres primers llocs van ser assolits per jugadors hortonencs: campió en Jofre Comella, segon el Gerard Mesas i tercera la Laia Canals. El Jofre i en Gerard també van quedar campions en modalitat de dobles.

En dobles sub-15, les campiones van ser la Marina Bujan i la Judith Mesas, i d'entre els més grans, destacar les segones posicions assolides pel David Inga a la categoria IMD i la Sílvia Gascó en categoria Sc femenina, mateixa posició que van aconseguir la parella formada per la mateixa Sílvia i l'Albert Bauret en dobles mixtos.

 

Granollers 2013

Passat dissabte és cel·lebrà al Pavelló el Congost de Granollers la segona prova del Circuit Català de bàdminton amb una important presència de jugadors/es del bàdminton Club Hortons. Els resultats foren força bons per al club penedesenc, ja que la Marina Bujan va quedar campiona en individual i en dobles sub15 formant parella amb la Judith Mesas. La Berta Hernández també va quedar campiona en sub13. La Sílvia Gascó va quedar segona en categoria SC, així com l'Albert Bauret en categoria Sc masculí. Tots dos van formar parella i van quedar segons en dobles mixtos. En individual femení C, la Laura Inga va quedar segona, així com el Jofre Comella en sub9, i en sub11, el David Collado va quedar segon. En dobles sub11, el Jofre Comella formant parella amb la Núria Salvat també van quedar segons.

Terrassa 2013

El 5 d’octubre es va celebrar a Terrassa la 1a prova del Circuit Català amb una important participació d’esportistes del Bàdminton Club Hortons, que van aconseguir excel·lents resultats en les categories inferiors. En sub-9, en Jofre Comella es va proclamar campió, i en Joan Circuns va quedar segon. En dobles sub-11, en Jofre Comella i en Gerard Mesas van assolir la primera posició, i la Laia Canals i la Núria Salvat la segona. En sub-13, la campiona individual va ser la Berta Hernández; la Maria Hernández va quedar segona; i la Júlia Cunyat, tercera. En sub-15, la Marina Buján va proclamar-se vencedora i en dobles, ella mateixa i la Judith Mesas van aconseguir la primera posició. Per la seva part, la Berta Hernández i la Júlia Cunyat van quedar en segon lloc. D’entre els grans, cal destacar la segona posició de la Sílvia Gascó en categoria SC que també va assolir la mateixa posició en dobles formant parella amb l’Albert Bauret. La propera prova es cel·lebrarà a Granollers el 19 d’octubre.