2010-2011

Fotos Partidos Temporada 2010-2011

Campeonato Circuito Catalán a Blanes

Malauradament i degut a compromisos familiars i laborals, encara que caigui en diumenge, el Bàdminton Club Hortons no podrà participar en la vuitena prova del Circuit Català de Bàdminton 1* que se celebrarà a Blanes el proper diumenge 6 de febrer. Les nostres jugadores, jugadors i la junta directiva lamenten profundament no poder assistir a aquest especial esdeveniment esportiu al Portal de la Costa Brava. Esperem poder acompanyar als nostres companys i amics d'aquesta espectacular vila de la Costa Brava en la propera edició del circuit català. Una abraçada i molta sort a tots els competidors.

Campeonato Circuito Catalán a Salt

Aquest diumenge 30 de gener de 2011 s'ha celebrat la setena prova del Circuit Català de Bàdminton a Salt, Gironès. Les jugadores hortonencas, Marta Rojas  i Mónica Román, s'han fet amb el primer i segon lloc respectivament en la modalitat d'individuals, i amb el segon lloc en la modalitat de dobles femenins, categoria veteranes iniciació, liderant la classificació provisional.

 

Per la seva banda David Inga  i Toni Hernández van aconseguir medalla en quedar segons en la modalitat de dobles masculins veterans. Esperem que les nostres jugadores i jugadors no defalleixin i puguin alegrar-nos amb més triomfs.


David Inga i Toni Hernández

 

El Bàdminton Club Hortons ha establert com a política estratègica esportiva, convertir-se en club de referència a l'Alt Penedès així com potenciar i promocionar la participació activa de la dona en l'esport. Els èxits recollits per les nostres veteranes és bona prova d'això.

Campeonato Circuito Catalán Vilanova del Valles

Las hortonenques Marta Rojas, Raquel Rodríguez y Mónica Román se hicieron con los tres primeros puestos en categoría Individual Femenino Veteranas en la sexta prueba del Circuito Catalán.

Marta, la primera clasificada, ganó sus cuatro partidos en ocho juegos, y ha pasado a ser cabeza de serie de la categoría.

El Bádminton Club Hortons participó en esta competición con diez jugadores, 3 veteranas, 4 veteranos, 2 sub-11 femenino y 1 sub-9 también femenino.

 

Campeonato Circuito Catalán Argentona

Victoria de las jugadoras del Bádminton Club Hortons en el quinto torneo del Circuito Catalán de Bádminton celebrado el pasado 20 de diembre en la localidad de Argentona. En la foto, Marta Rojas, campeona, y Mónica Román, subcampeona.

 

Campeonato Circuito Catalán Roda de Ter

El próximo día 20 de Noviembre se celebra un torneo de Bádminton, en el que vamos a participar algunos jugadores del club.

Este es el primero, de muchos,  en el que participaremos y esperamos dejar al Club en muy buena posición.

Ya puedes inscribirte!!!!!!!!!!

Día de Puertas Abiertas....

El día 19 de septiembre, Bádminton Club Hortons, abre  sus puertas en el Pabellón Municipal del Pueblo Sant Llorenç d'Hortons, invitando a todas aquellas personas que quieran acudir y disfrutar de la exhibición y participar en el torneo que tendrá lugar ese mismo día.

Para todas aquellas personas que quieran participar y no tengan raquetas para jugar, Bádminton Club, les facilitará todo lo necesario.

Los participantes al evento deberán llevar la indumentaria necesaria para poder jugar.

 

Con esta pequeña exhibición el club ofrece la oportunidad de tener una nueva experiencia en este deporte. 

 

Bádminton Club Hortons os espera

Realizado por Arrowsgar
Realizado por Arrowsgar

Torneig al Poliesportiu

19/9/2010

Entrega de Medallas

Argentona 2010