2016-2017

I torneig Gran Badminton


II Clinic de Dobles


Màster Minibàdminton 5(*) en Xàtiva

Aquest diumenge els nostres jugadors en Jofre Comella i el Joan Circuns es desplacen fins a Xàtiva aconseguint la segona posició el Jofre Comella en IM11 i la primera posició en D11 el Jofre Comella i el Joan Circuns. Felicitats.

7ª prova del circuit català a Lleida

Aquest diumenge 15 de gener van anar fins a Lleida a un nou emplaçament, a casa del Bàdminton Lleida que per primera vegada feia una prova del circuit català. Es van desplaçar 14 jugadors del club, que van aconseguir un total de 14 medalles, van estar a quasi totes les categories obtenim un molts bons resultats. Destacar la Núria salvat que va fer parella amb la Sílvia en una nova categoria obtenien la 1ª posició, el Israel Martinez Maria Imm que debutava en una nova categoria començant a guanyar partits en aquesta categoria, la Laura Inga que segueix intractable, la Xènia Torrents guanyant el dobles, el Tirso Fernández Buján que segueix lluitant en la màxima categoria amb uns rivals molts difícils, en general a tots els jugadors que torneig a torneig donant el seu esforç pel bàdminton. Felicitats a tots els jugadors i al Bàdminton Lleida per l'organització d'un magnífic dia, ens veurem l'any que ve.

Resultats:

 

1ª Posició:

 

Silvia Gascó Molner-Nuria Laia (DFC-SC)
Joan Circuns- Jofre Comelles (DM-13)
Laura Inga Estevez (IFB-C)
Xènia Torrents-Toni Ruiz (Terrassa) (DX-13)
Jordi Gónzalez- Silvia Gascò (DXB)

 

2ª Posició:

 

David Inga Rejas (IMC)
Jofre Comella (IM-13)
Amanda Frattini- Clàudia Hernández (D-11)
Nuria Salvat (I-15)
Amanda Frattini (I 11-9)

5a prueba del circuito catalán a Granollers

Este domingo 27 de noviembre los mas pequeños del club se desplazaron a Granollers para la 5a prueba del circuito catalán destacando la primera posición en IM15 de Jofre Comella y la 2a posición junto a Nicolas Andrade (Granollers) en DM15. También una 3a posición de Lorena Peinado en I11-Or. Felicidades a los dos. También destacar a Lucia, Carlos, Joan y Guillem por su esfuerzo y darnos emoncionantes partidos, seguir así. Felicidades a todos.

Jornada de   "se busca campeón"


Avui 20 de novembre a sant llorenç d hortons, jornada de Millor badminton "se busca campeón "

TTR de Alfajarin

Hoy 19 de noviembre en el TTR de Alfajarin nuestro joven jugador Jofre Comella a quedado subcampeon en IM13 perdiendo el en tercer set por un 24-22. Felicidades!!!

4a prueba del circuito catalán en Roda de Ter

El sábado 12 de noviembre nos desplazamos hasta Roda de Ter para participar en la 4a prueba del circuito catalán, nos toco madrugar pero merecio la pena el esfuerzo, ya que pudimos disfrutar de un dia de badminton y el buen ambiente de la gente de allí. Era el día del debut de nuestro jugador Javier Merayo Gonzalez que gano sus primeros partidos, felicidades y resto de jugadores q hicieron un buen papel.
Resultados:

1a posición
Jofre Comella (IM-15)
Laura inga (IFB)

2a posición
Nuria Laia (IF-15)
Lorena Peinado (I-11)
Joan Circuns-Jofre Comella (DM-15)
Tirso Fernández Buján-Juan Sanchez Arevalo (Granollers) (DMA)