Sant Llorenç d'Hortons, 10 de Maig de 2010

 

BÀDMINTON A SANT LLORENÇ D'HORTONS

 

Des d'aquestes línees el BÀDMINTON CLUB HORTONS vol convidar tots el hortonencs i hortonenques a venir als entrenaments dilluns i dijous per a conèixer i gaudir d'aquest esport. No cal portar raqueta, ja que disposem de material per a tots. Només cal que porteu les vostres ganes de fer esport i de passar-ho d’allò més bé.

 

La iniciativa va sorgir per part d'un veí del poble, en Toni Hernàndez, membre de la junta del Club de Bàdminton Sant Esteve, i que, amb la col•laboració de l'Ajuntament, de la Federació Catalana d'aquest esport, del mateix Club de Bàdminton de Sant Esteve de Sesrovires i d'altres veïns de la localitat, varen posar en marxa el projecte amb la il•lusió de donar a conèixer el bàdminton i facilitar la seva pràctica i aprenentatge a tots els hortonencs, tant petits com adults.

 

El diumenge 18 d'abril es va presentar l'activitat al Pavelló Esportiu de Sant Llorenç amb una gran afluència de públic, més de 100 persones, i la exhibició d'algunes de les primeres raquetes catalanes d'aquest esport en diferents categories, sènior, juvenil i infantil. També varen poder gaudir de la pràctica del bàdminton totes les persones assistents, comprovant que és un esport divertit i per a totes les edats.

Durant aquest temps, l'activitat s'ha anat consolidant amb l'assistència d'una quinzena de nens i d'una desena d'adults als entrenaments setmanals, tot i que els responsables del club confien en ampliar aquest nombre i aconseguir situar aquest esport entre la oferta d'activitats esportives extraescolars de la població.

 

Al mes d'Abril del 2010 s'inicià a la població de Sant Llorenç d'Hortons una nova activitat esportiva amb la creació del BÀDMINTON CLUB HORTONS.


Un esport dinamic, fisic, mental. Un esport per disfrutar en familia. Un esport competitiu, gratificant . També un esport d'alt rendiment.

Contem amb nou pistes, amb tècnics de nivell nacional, amb monitors i entrenadors  joves .Jugadors de gran nivell , formats al nostre club, que ens han donat , motivació, compromís, i sobre tot disfrutem.


OS ESPEREM, VOLEM COMPARTIR AMB VOSALTRES EL BÀDMINTON.


UN GRAN ESPORT.