Àrea Social

EL proper dia 25 de maig, el Bàdminton Club Hortons, organitza una sessió matinal de Bàdminton. Participarà juntament amb esportistes d'una escola de Santa Margarida i els Monjos. L'esdeveniment tindrà lloc al nostre poliesportiu de Sant Llorenç d'Hortons, en horari de 9:00 a 14:00 hores.

Us hi esperem !!!!!

Els informem que no es podrá realitzar la tradicional fira d'intercanvi, per qüestions alienes a nosaltres, ni tampoc organitzarem el carnestoltes.

Carnestoltes 2017

Un any més des de l'àrea social del club us convidem a celebrar el Carnestoltes el 25 de febrer amb nosaltres amb la col·laboració del ajuntament, i fi de festa a la Sala amb premis per les millors disfresses.

PROMOCIONANT EL BÀDMINTON

CLASSES A L'ESCOLA LES FONTS DE GELIDA

Des de l'àrea social del bàdminton Hortons ,la passada setmana del 22 al 25 de febrer varem fer la 4ª promoció de bàdminton a les escoles en aquest cas ens vam traslladar a l'escola Les Fonts de Gelida, on es van impartir classes a 250 alumnes des de 2on a 6è de primària.

 Amb la finalitat de poder apropar aquest esport a les escoles de tota la nostra comarca.

 Un dels objectius a mig termini és consolidar l'esport a la comarca arribant a crear la primera escola de bàdminton a l'Alt Penedès com a referència.

 Bàdminton Club Hortons.

Escola Montcau Gelida

5a PROMOCIÓN DEL BÁDMINTON
Desde el área social del club continuamos con la promoción de nuestro deporte y volvemos a visitar otro colegio para impartir clases y dar a conocer el deporte del bádminton. Esta vez nos desplazamos al colegio Montcau de Gelida, allí durante una semana dimos clase a unos 250 niños y niñas desde segundo a sexto de primaria, continuando con la promoción por nuestra comarca.